PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 4 de febrero de 2017

Es presenta la X edició ‘Premis Xufa de Valencia’

S’obri el termini d’inscripció de la X edició ‘Premis Xufa de València’ per a les Falles de 2017
El Consell Regulador d’aquesta denominació d’Origen premiarà a les millors escenes falleres relacionades amb l’orchata i la xufa de Valencia i seran tres comissions les que es repartiran 350 litres d’autèntica orchata de xufa de Valencia.
Des de ahir i fins el pròxim 14 de març les comissions falleres de Valencia podran inscriure’s en la X edició ‘Premis Xufa de València’ que es concedixen a les millors escenes falleres a la xufa i orchata de Valencia.
Aquests premis, impulsats pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Xufa de Valencia, estan orientats a reconèixer el treball dels artistes fallers i la voluntat de les comissions falleres per a recolzar un producte tan genuïnament valencià com es la Orchata de Xufa de Valencia.
El premi consistirà en el repartiment de 350 litres d’orchata entre les tres comissions falleres guanyadores.
La comissió premiada en primer lloc obtindrà 200 litres (unes 1.200 degustacions) i un estandart. Les guardonades en segon i tercer lloc obtindran 100 litres (600 degustacions) i 50 litres (300 degustacions) d’orchata respectivament i sengles estandarts.
L’objectiu d’estos premis es promocionar i donar a conèixer una beguda autènticament valenciana com es l’orchata i molt lligada a les festes falleres.
Falles 2017, falles amb sabor a orchata!
Per a formalitzar la inscripció, les comissions interessades tenen tota la informació a continuació: